Grillad kyckling och tabbouleh

Hello, denna goding passar perfekt nu på sommaren.  
 
Tabbouleh med en twist
1 chili 
2 frp fryst hackad persilja
4 port bulgur 
1 tärning grönsaksbuljong
1/2 dl citron saft 
3 msk olivolja
1 rödlök 
15 små tomater
 
1. Koka bulguren med buljongtärningen. Låt svalna. 
2. Finhacka chili och rödlök. Hacka tomat i små bitar. 
3. Rör ihop persilja, lök,chili, citron och olja. Rör ner bulguren i slutet. 
 
Kyckling
1 msk soja
1/2 dl olivolja
timjan 
rosepeppar
salt 
1 msk honung
1 vitlöksklyfta
2 kycklingfiler 
 
1. Skär kycklingen i mindre bitar. 
2. Mortla peppar, timjan och salt. Blanda ihop med olja, soja och honung. 
3. Pressa ner vitlöken. Rör om. Hällöver kycklingen och låt marinera i minst 30 min.
4. Grilla eller stek kycklingen. 

(null)